Szolgáltatások

Tanácsadás

Cégünk ingyenes tanácsadást biztosít a szerver beszerzéséhez. Ezen felül kapacitás tervezéssel, infrastruktúra, vagy biztonsági tanácsadással is segítjük ügyfeleinket.


Szoftver telepítés


Operációs rendszer

A szervereket igény esetén előre telepített operációs rendszerrel szállítjuk, így Önnek nem szükséges megismerni az adott eszköz sajátosságait. A telepítés megrendeléséhez válassza ki a szerver adatlapján a kívánt rendszert, vagy keresse szakértőnket: iroda@szerverplaza.eu vagy 20/9186511-en.


Alkalmazások

Az operációs rendszeren túl a legtöbb általános szoftver telepítését és beállítását is vállaljuk. Legyen szó DNS-ről, DHCP-ről, Active directory-ról, Hyper-V-ről, VPN-ről, webszerverről, adatbáziskezelőről, SharePointről, Exchange-ről, vagy bármilyen tűzfalról szakembereink telepítik azt, akár az Ön telephelyén is. Részletekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel a iroda@szerverplaza.eu címen vagy 20/9186511 telefonszámon.Üzemeltetés

A szerverek rendszeres karbantartása és felügyelete, valamint beállításainak módosítása nagy szakértelmet és rutint igénylő feladatok. Ráadásul többlet munkát és nem ritkán éjszakai munkavégzést igényel. Bízza magasan képzett csapatunkra ezeket a teendőket, és biztos lehet benne, hogy a szerverek rendelkezésre állása kielégíti a legmagasabb igényeket is. Az üzemeltetés megrendeléséhez válassza ki a szerver adatlapján a kívánt szolgáltatást, vagy keresse szakértőnket: iroda@szerverplaza.eu vagy 20/9186511-en.


Adatközponti elhelyezés

A szerverelhelyezés (Co-Location) szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik saját (vagy bérelt) szerverüket szeretnének elhelyezni professzionális adatközpontban magas hazai és nemzetközi sávszélességgel. A kiszolgálók Magyarország legkorszerűbb, minden igényt kielégítő szervertermében kerülnek elhelyezésre. Igény esetén a MOLEHAND vállalja az eszközök telepítését, felügyeletét és karbantartását (frissítés, adatmentés, szerviz) is. Az adatközponti elhelyezéshez válassza ki a szerver adatlapján a kívánt szolgáltatást, vagy keresse szakértőnket: iroda@szerverplaza.eu vagy 20/9186511-en.


 Biztonság
Belépőkártyás védelem
24 órás biztonsági személyzet
Ügyfél által meghatározott hozzáférési szintek
Zártláncú video rendszer, 90 napos archiválással


 Klimatizálás
Hőmérséklet 22 C +/- 2 C
Levegőszűrés EU Class 3
Relatív páratartalom 50% +/- 10%
n+1 redundáns beltéri egységek
Redundáns keringtető rendszer


 Elektromos áramellátás
220 VAC/50 Hz
Kettős konverzió (Class VFI-SS-111 by IEC 620040-3)
1000kVA generátor
Folyamatos felügyelet


 Tűzvédelem
Füstérzékelők
Környezet és berendezés kímélő oltógáz
F30 DIN 4102 szerinti tűzvédelem az álpadlóban

Szerver telepítés és üzembe helyezés -28%
Szerver telepítés és üzembe helyezés (BUDAPEST) Ahhoz, hogy egy szerver beváltsa a hozzá fűz..

40.000 Ft 29.000 Ft Bruttó ár: 36.830 Ft