Miért tőlünk

Miért tőlünk?


10 év tapasztalat

Cégünk 10 éve foglalkozik szerverek méretezésével, értékesítésével, beüzemelésével és karbantartásával. Használja ki a több száz sikeres projekt során felhalmozott tudást és bátran kérje ki a véleményünk hogy a legjobb döntést hozhassa.


Gyártói kapcsolatok

A kisebb szervereket saját raktárunkból, hazai valamint nemzetközi disztribúciós hálózatokból szállítjuk. Nagyobb rendelések esetén azonban közvetlenül a gyártókkal intézzük, garantálva a legjobb árakat a gyors szállítást és az esetlegesen felmerülő problémák hatékony kezelését.


Kiemelt támogatás

Mivel az értékesítésen túl a szerverek beüzemelésében és karbantartásában is nagy tapasztalatunk van, így a vásárlás után is támogatjuk a projekteket. Minden szerver mellé 1 hetes díjmentes telefonos tanácsadást adunk, illetve ha szükséges a 4400 Ft-os óradíjon a helyszínen is tudunk segíteni a felmerült problémák megoldásában.


Kapcsolódó szolgáltatások

A szerver beszerzésén túl minden további feladatra kínálunk megoldást: telepítés, elhelyezés, üzemeltetés, garanciális ügyintézés. Bővebben


Árgarancia

Garantáljuk, hogy nálunk szerezheti be legkedvezőbb áron a kiajánlott termékeket! Ha mégis bármelyik konkurensünktől kedvezőbb ajánlatot kap, küldje el nekünk azt és mi ellenőrizzük, hogy valóban megegyezik-e a műszaki tartalom (1-2 betű is markáns eltérést jelent, ami sokszor csak az átvétel után derül ki, sok kellemetlenséget okozva.) Amennyiben azonos tartalom mellett is kedvezőbb az ár, mi ugyanazon az áron biztosítjuk a termékeket és ráadásként díjmentesen biztosítunk egy ajándékcsomagot és garanciafutár szolgáltatásunkat.